Termék
kategóriák

Termékek

Nyomtatás
Kérjen ajánlatot ZEBRA ZD410 203DPI CÍMKE NYOMTATÓ

ZEBRA ZD410 203DPI CÍMKE NYOMTATÓ
Ipari címkenyomtatók


A Zebra asztali címkenyomtató sorozatának legújabb, ultrakompakt tagja, a „bárhová illeszkedő” ZD410. Kisteljesítményű (napi 1.000-3.000 címke) nyomtatására ajánlott, műanyag felépítésű – akár falra is szerelhető -, direkt thermal printer. A nyomtató megalkotásakor a kis méret, könnyű kezelhetőség, gyors és precíz működés, valamint a problémamentes és minimális karbantartást igénylő üzemeltetés volt a fő szempont.

Felhasználási területe széleskörű: a kereskedelmi, irodai alkalmazástól az egészségügy és gyógyszeriparon keresztül a szállítmányozásig, számos helyen hasznosítható.

 

A ZD410 nyomtató több parancsnyelvet (pl.: EPL 2, ZPL II, EPL Line Mode, XML, ZBI, stb.) is kezelni tudó belső szoftver mind azt segíti elő, hogy az eddig is sikeres asztali Zebra nyomtató típusok (pl. Zebra LP2824, stb.), vagy esetlegesen más gyártók (Intermec, Datamax, Sato, TSC) hasonló kategóriájú nyomtatói helyére, ill. mellé könnyen beállíthatóak legyenek. A nyomtatás minősége tiszta, kontrasztos vonalkódot eredményez hőérzékeny direkt termál kártyákon, jegyeken, karszalagokon és címkéken egyaránt. Az Open ACCES formatervnek köszönhetően a fedlap kinyitása nélkül is ráláthatunk a címkére, melynek cseréje könnyedén elvégezhető pillanatok alatt. Ismeri az EPL és a ZPL nyomtatási parancsnyelvet, így egyszerűen és közvetlenül integrálható SAP alá. A nyomtató alkalmas fekete színű feliratok, egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására. 

 

További újdonság a Zebra asztali szériájánál, hogy a nyomtató azonnali értesítéseket küld az ikonos kijelzőjén (státusz, szünet, adat, kellékanyag, hálózat), így a felhasználónak többé már nem kell a nyomtató státuszát jelző villogó fényt figyelnie, melynek köszönhetően egyszerűbb a kezelhetőség és könnyebb a hibaelhárítás. Az amerikai gyártó készüléke alapkiépítésben USB, USB HOST és Bluetooth (Bluetooth low energy) interfésszel rendelkezik, opciósan rendelhető Ethernet vagy WLAN és Bluetooth 4.1, kiegészítésnek pedig RS-232 soros port. 


Ingyenes
Ajánlatkérés