Termék
kategóriák

Termékek

Nyomtatás
31 625 Ft + Áfa Micra Pénztárgépfiók Gamma B22

Micra Pénztárgépfiók Gamma B22
Pénztárgép fiókok


Nagy szilárdságú, csapágysines, három kulcsállásos fiókcsalád.

FUNKCIONALITÁS ÉS RUGALMASSÁG

A Gamma fiókok egy évek óta a piacon lévő termékcsoportot alkotnak. A tizenkét alapváltozatban gyártott termékek a méretben és a belső elrendezésben különböznek. A felhasználó a szükségleteihez legjobban illő modellt választhatja, figyelembe véve a fiók befogadóképességét és méreteit. A befogadóképesség a mozgó papírpénz tartó és a fémpénz tartó rekeszek számát és a váltópénz tartó nagyságát jelenti. A kiegészítő felszerelések közül ajánlatunkban megtalálhatóak a zárral ellátott fedők, melyek rendeltetése a pénzzel megtelt betétek gyors és biztonságos elszállítása. A fedőt a pénztárgép fiók belső részére helyezhetjük, így azt lezárhatjuk és a fogantyúk segítségével elszállíthatjuk.


FIÓKOK VEZETŐELEME

A mozgó vezetőelemek (acél csapágyak) alkalmazása a hagyományosan használt görgők helyett jelentősen befolyásolja a fiókok tartósságát, azok folyamatos és kényelmes használatát. Ezen kialakításnak köszönhetően a fiókok meghibásodása minimális. 

NAGY SZILÁRDSÁG 

A fiók tartósságát biztosítja, hogy a homlokelem színezett műanyagból készült. Ez kizárja az esztétikai állagromlást, a fiókok festett részeiről a festék lepattogzását.

PAPÍRPÉNZEK 
 

A papírpénz férőhely két szintes, mivel a felső leszorítók alatt is tárolhatók papírpénzek a papírpénz tartó rekeszek felemelésével. Ez a  megoldás segít rendszerezni a pénztáros munkáját: hasznos lehet átmeneti időszakokban, például az Euro bevezetésekor.(Euro és Forint elkülöníthető egy fiókban) A kivehető papírpénztartók az A12 és A22 (3 mozgó tartó), a B12 és B22 (4 mozgó tartó), illetve a C12 és C22 (5 mozgó tartó) változatban léteznek.


FÉMPÉNZEK
 

A fémpénz rekeszek méretei és mennyisége a változó igényekhez igazodva könnyen módosítható (pl. az Euro bevezetésekor). Az A11, A12, B11, B12, C11, C12 fiókok esetén egy sorban találhatóak a fémpénzek, műanyag rekeszekkel cellákra bontva. A műanyag rekeszek mozgathatóak, eltávolíthatóak. A mélyebb típusok esetén (melyeknél a típusnévben a betűjelzés után 2-es következik) a fémpénzek két sorban helyezkednek el. A fémpénz rekeszek lehetővé teszik aprópénzmérő tartók alkalmazását, ily módon a bevétel megszámolása egy alkalmas mérleg segítségével is lehetséges.


CSEKKEK, UTALVÁNYOK, JEGYEK

A fiók szemközti oldalán rés található, melyen át behelyezhetők a csekkek, utalványok vagy jegyek. A bizonylatok tárolására szánt rekesz az A21, A22, B21, B22, C21, C22 változatokban a pénzbetét alatt van elhelyezve.


HORDOZHATÓ FIÓKBETÉT

A zárral és fogóval ellátott fedő lehetőséget ad a fiókbetét gyors szállítására. Ez biztonságos megoldást nyújt például a pénztárban dolgozó hölgyek váltásakor. A fedő lehetőséget ad a pénzbevétel nyugodt és biztonságos megszámolására a bolt hátsó terében/traktusában.


ÁLLAPOTJELZŐ

Az ELZAB Gamma pénztárgép fiókok saját állapotukat is jelezni tudják, vagyis azt, hogy nyitva vagy zárva vannak-e. A fiókok esetében ennek a tulajdonságnak a használata a pénztári berendezések programozásától függ, ami lehetőséget ad például a következő értékesítés automatikus leállítására, ha a fiók nincs bezárva. Ezen funkciót a MICRA Eco pénztárgépek nem támogatják.

A FIÓKOK NYITÁSA

Az ELZAB Gamma fiókjai közvetlenül a pénztárgépről vagy a számítógépről, illetve kulccsal nyithatóak. A pénztárgép homlokpanelében található zárkulcs három helyzetbe állítható: „blokkolás”, „munka”, „nyitás”. A fiók vész esetén is nyitható, az alján található nyíláson át. A fiók vésznyitása nem lehetséges, ha a zár kulcsa „blokkolás” helyzetben van.

A MICRA ECO PÉNZTÁRGÉPEKKEL VALÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS

A MICRA Eco pénztárgépekkel való együttműködéséhez két olyan modellt ajánlunk, amelyek méretben a leginkább illenek a pénztárgépekhez. Ezek a Gamma A12 és A22, amelyek megteremtik az értékesítési pont eszményi összhangját.

EGYEDI KIVITEL

A GAMMA B és C sorozatú fiókok egyedi rendelés alapján rendelhetők PC -RS-232 -es interfésszel. Ebben az esetben a fiók közvetlenül a PC soros portjához csatlakozik és a PC -n lévő vezérlő szoftver által küldött vezérlő jel hatására nyílik.


Ingyenes
Ajánlatkérés