Termék
kategóriák

Termékek

Nyomtatás
428 000 Ft + Áfa UMM nyolc az egyben műhely oktatási készlet (fém/faeszterga, vízszintes maró, függőleges fúró/maró, sugárfúró, fűrész, csiszoló, kézi fúró) 12 év felettieknek

UMM nyolc az egyben műhely oktatási készlet (fém/faeszterga, vízszintes maró, függőleges fúró/maró, sugárfúró, fűrész, csiszoló, kézi fúró) 12 év felettieknek
Oktatási anyagok


Az UMM ML "Technika" készlet (UMM: univerzális, multifunkcionális és modulárisan összeépíthető) egy olyan oktatási szerszámgép rendszer, mely lehetőséget nyújt a diákok számára, hogy úgy dolgozzanak, mintha nagy ipari gépeken tennék, de sokkal biztonságosabban és egyszerűbben.

További előnyök:

- kis helyigény: Amiben az UMM rendszer különbözik a nagy ipari gépektől, az elsősorban a mérete. A moduláris rendszernek köszönhetően számos teljes értékű szerszámgép építhető össze egy A4-es papírlapnál nem nagyobb területen. Rendkívül előnyös mobil műhelyek kialakításához.

- alacsony zajszint és biztonság: A 12V-os meghajtásnak köszönhetően az UMM gépek sokkal csendesebbek és biztonságosabbak, mint az ipari gépek.

- karbantartás és munkahelyi tisztaság: Mivel a gép részei teljesen szétszerelhetők, ezért sokkal könnyebben tisztíthatók, mint a komplett ipari gépek. Minden szükséges alkatrészből tarthat készletet a felhasználó, így a szervizelés sokkal gyorsabb és egyszerűbb.

- sokoldalúság és bővíthetőség: Minden készlet egy teljes műhelyt tartalmaz. Különféle önálló gépek építhetők össze a készlet segítségével. Az egyéni igényeknek megfelelően a készletek bővíthetők, kiegészíthetők.

- minőség és innováció: az UMM minőségi termék, mely nagy hangsúlyt fektet a funkcionalitásra és ergonómiára. Precíziósan megmunkált eloxált alumínium gépágyak, dupla görgős csapágyfejek, ipari meghajtószíj, stb.

- gyerekbarát kialakítás: az UMM ideális eszköz a képzéshez és oktatáshoz. Olyan funkcióknak köszönhetően, mint pl. a fűrész rövid lökete és a 12V-os UMM biztonsági adapter, tökéletesen alkalmasak gyermekek számára. A gépek számtalanszor bizonyítottak már oktatási intézmények és fogyatékkal élők számára rendezett műhelyfoglalkozásokon.

 

A készlet tartalmazza az összes olyan alkatrészt, amelyekből a következő gépek valamelyikét lehet egyszerre felépíteni:

- fémeszterga

- vízszintes marógép

- függőleges fúró/maró-gép

- faeszterga

- sugárfúrógép

- fűrészgép

- csiszológép

- kézi fúró vagy kézi csiszológép

Tartalmaz biztonsági adaptert (12V / 100-240V), precíziós patronokat, stabilizáló lemezeket, stabilizáló szögelemeket, szerszámokat, acél satut, szerszámcsiszolót, fa alaplapot végállásokkal és 2 mikrokapcsolót, famegmunkáló fém szerszámkészletet, 10 fűrészlapot, védőszemüvegeket, stb. Oktatási segédlettel tartós műanyag dobozban szállítva.


Ingyenes
Ajánlatkérés