Termék
kategóriák

Termékek

Nyomtatás
225 610 Ft + Áfa UMM nyolc az egyben műhely 3. kiegészítő készlet

UMM nyolc az egyben műhely 3. kiegészítő készlet
Oktatási anyagok


Az UMM "Technika 3. (Teljesítmény)" kiegészítő készlet (UMM: univerzális, multifunkcionális és modulárisan összeépíthető) egy olyan oktatási szerszámgép rendszer, mely lehetőséget nyújt a diákok számára, hogy úgy dolgozzanak, mintha nagy ipari gépeken tennék, de sokkal biztonságosabban és egyszerűbben.

További előnyök:

- kis helyigény: Amiben az UMM rendszer különbözik a nagy ipari gépektől, az elsősorban a mérete. A moduláris rendszernek köszönhetően számos teljes értékű szerszámgép építhető össze egy A4-es papírlapnál nem nagyobb területen. Rendkívül előnyös mobil műhelyek kialakításához.

- alacsony zajszint és biztonság: A 12V-os meghajtásnak köszönhetően az UMM gépek sokkal csendesebbek és biztonságosabbak, mint az ipari gépek.

- karbantartás és munkahelyi tisztaság: Mivel a gép részei teljesen szétszerelhetők, ezért sokkal könnyebben tisztíthatók, mint a komplett ipari gépek. Minden szükséges alkatrészből tarthat készletet a felhasználó, így a szervizelés sokkal gyorsabb és egyszerűbb.

- sokoldalúság és bővíthetőség: Minden készlet egy teljes műhelyt tartalmaz. Különféle önálló gépek építhetők össze a készlet segítségével. Az egyéni igényeknek megfelelően a készletek bővíthetők, kiegészíthetők.

- minőség és innováció: az UMM minőségi termék, mely nagy hangsúlyt fektet a funkcionalitásra és ergonómiára. Precíziósan megmunkált eloxált alumínium gépágyak, dupla görgős csapágyfejek, ipari meghajtószíj, stb.

- gyerekbarát kialakítás: az UMM ideális eszköz a képzéshez és oktatáshoz. Olyan funkcióknak köszönhetően, mint pl. a fűrész rövid lökete és a 12V-os UMM biztonsági adapter, tökéletesen alkalmasak gyermekek számára. A gépek számtalanszor bizonyítottak már oktatási intézmények és fogyatékkal élők számára rendezett műhelyfoglalkozásokon.

 

Az UMM 8in1 műhely készlet és UMM 8in1 műhely 2. kiegészítő készlet újabb kiegészítése.

Nem gyerekbiztos! Csak felügyelet mellett vagy szakképzési célból használható!

Nagy teljesítményű motor, teljesítménycsökkentő készlet a motorhoz, biztonsági adapter csatlakozó dobozzal, körfűrész fűrészlappal, precíziós marószerkezet, profilmaró készlet, professzionális faesztergáló szerkezet, 460 mm-es gépágy 2 összekötő darabbal. Második gép vagy gépkiegészítés beállításához, mint például:

- körfűrész

- nagy teljesítményű fűrész

- nagy faeszterga

- nagy teljesítményű maró


Ingyenes
Ajánlatkérés